STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Disclaimer

Algemene uitgangspunten

Wij doen onze uiterste best om onze website te voorzien van juiste en actuele informatie (omtrent automerken, automodellen, prijzen, kilometerstanden, etc) , echter, wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook, door het (onjuist) gebruiken van de geboden informatie op deze site.
Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor het niet functioneren van deze website.

Type- en spelfouten voorbehouden.

Wij geven geen enkele garantie met betrekking tot de inhoud van websites van derden die, via hyperlinks of andere verwijzingen, via deze website beschikbaar zijn en aanvaarden met betrekking tot die websites geen enkele aansprakelijkheid.

Copyright

Het is niet toegestaan om informatie van deze site te kopiëren en/of te verspreiden (op welke wijze dan ook) zonder de schriftelijke toestemming van Auto 21. Op alle aangeboden beelden, teksten en downloads is het copyright voorbehouden aan Auto 21.

Privacy verklaring

Alle gegevens die u via deze website aan ons verstrekt, via formulieren of e-mail, worden vertrouwelijk in behandeling genomen. Deze gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt of zonder toestemming openbaar worden gemaakt. Zie ook Privacy Verklaring.

Contact gegevens

Voor al uw vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Top