STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Wat is Auto21?

Auto21 is het eerste, geheel onafhankelijke online auto platform voor elektrische occasions in Nederland. Er zijn natuurlijk diverse auto websites in Nederland die zich richten op de verkoop van occasions. Echter, vele van dergelijke platforms richten zich op de gehele automarkt d.w.z. diesel auto’s, benzine, lpg auto’s en elektrische auto’s. Tevens behoren deze auto websites tot grote partijen met andere belangen (niet geheel onafhankelijk en objectief).

Wij zijn van mening dat er momenteel een auto revolutie gaande is die de komende jaren verder zal gaan versnellen. Meer en meer consumenten zien al de voordelen in van elektrisch rijden en autofabrikanten produceren gelukkig steeds interessantere modellen voor eindgebruikers. De transitie van rijden op fossiele brandstoffen naar volledig elektrisch rijden is dan ook in volle gang. Ons elektrische auto platform richt zich dus exclusief op deze nieuwe elektrische auto markt, doet daarmee recht aan deze goede ontwikkelingen en helpt u bij het (eenvoudig) vinden van de juiste elektrische auto. Last but not least: er zijn door elektrisch rijden erg veel voordelen te behalen voor mens, maatschappij en milieu waar wij graag aan bijdragen. Daarom zal ook een gedeelte van onze omzet gedoneerd worden aan goede doelen die zich inzetten voor het milieu, o.a. CO2 en fijnstof reductie.

Tesla Model S aan laadpaal, volledig elektrisch model dus geen CO2 uitstoot:

Waarom Auto21?

De naam Auto21 verwijst naar de auto transitie die in de 21ste eeuw (nu dus) volop gaande is: van een markt die gefocust was op benzine en diesel auto’s (fossiele brandstoffen die op raken op termijn) naar een automarkt waarbij elektrisch rijden centraal staat. Deze auto transitie/revolutie is al volop gaande en wij willen u graag een toegankelijk platform aanbieden dat zich exclusief richt op elektrisch rijden en waarmee u eenvoudig de beste elektrische auto vindt voor uw situatie.

Tevens realiseren wij ons dat de aanschafwaardes van nieuwe elektrische auto’s bij sommige modellen hoog zijn. Vandaar dat wij door middel van ons transparante platform voor elektrische occasions, elektrisch rijden proberen toegankelijk te maken voor een brede doelgroep. Elektrisch rijden is bepaald niet exclusief weggelegd voor de bovenlaag van onze samenleving, juist niet. Elektrisch vervoer is nu al toegankelijk voor iedereen en daar helpen wij u graag bij!

Nissan Leaf, volledig elektrisch en betaalbaar

Top