STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Voordelen Auto21

Er zijn best veel auto websites in Nederland en wat voegt Auto 21 daar nog aan toe? Wij snappen goed dat je wellicht denkt ‘al weer een auto website, wat heb ik daar eigenlijk aan’.

Vandaar dat wij onderstaande voordelen van Auto 21 op een rij hebben gezet zodat je daadwerkelijk ziet wat je concreet aan ons hebt.

  • Auto 21 is een auto platform dat zich exclusief richt op elektrische auto’s. Andere auto sites richten zich op de totale auto markt, dat wil zeggen brandstof auto’s (benzine, diesel, lpg auto’s) en elektrische auto’s. Tevens zijn veel van de ‘auto sites’ ook gericht op campers, motoren, vrachtwagens, etcetera. Ook zijn er auto websites die het auto aanbod in heel Europa tonen, terwijl u graag gewoon uw auto in Nederland koopt. Wij geloven dat je maar 1 ding echt goed kan doen, vandaar onze totale focus op elektrische auto’s in Nederland. Ons auto aanbod is dus alleen elektrisch en al onze nieuws artikelen, blogs, updates etcetera gaan alleen over elektrisch rijden. Wel zo duidelijk voor u en elektrisch rijden is ook echt de toekomst voor rijdend Nederland wat ons betreft.
  • U kunt geheel gratis als particulier uw tweedehands elektrische auto bij ons adverteren inclusief diverse foto’s, uitgebreide beschrijving, contact gegevens, etcetera en u kan ook zelf direct contact opnemen met potentiele kopers zonder bijkomende kosten.
  • Auto 21 is een geheel onafhankelijke auto website. Vrijwel alle grote auto sites in Nederland behoren tot grotere partijen met diverse uiteenlopende belangen. Wij zijn onafhankelijk en wij hebben als doel u zo goed mogelijk informeren over het actuele elektrische auto aanbod in Nederland.
  • Op Auto 21 treft u niet alleen het aanbod aan van elektrische auto’s in Nederland, maar houdt u ook op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden, nieuwe elektrische auto modellen, ontwikkelingen op het terrein van laadpalen, etcetera. Kortom, u blijft (gratis) op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen met betrekking tot elektrisch rijden.
  • Auto 21 gelooft in People, Planet, Profit. Een gedeelte van onze omzet zal dan ook worden gebruikt om maatschappelijk relevante goede doelen te stimuleren. U draagt dus indirect bij aan een betere maatschappij die goed is voor ons allen.
  • Wij gaan geheel vertrouwelijk om met uw gegevens (zie o.a. privacy statement) en verkopen geen data aan externe partijen. Wel zo eerlijk, wel zo helder.

Top